Fem en Fredag v.14

Det var ett tag sedan jag gjorde en sådan här nu, tänkte det var dags igen. Kanske till och med kan hålla en lite längre streak?
Följande frågor kommer som vanligt från Elisamatildas blogg och du kan hitta dom HÄR.

  1. Hur känns det i kroppen den här veckan?
  2. Vad gör du för att träna knoppen?
  3. Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre?
  4. Vad är vardagslyx för dig?
  5. Hur känns det i sinnet om våren?

Hur känns det i kroppen den här veckan?
Kroppen känns mör, jag har jobbat hela påskhelgen. Skulle jobbat freda-lördag med men det visade sig att jag kunde hålla ledigt idag. Veckan avslutades med brunch och spa för att fira min syster som fyller år så blev lite återhämtning där. Fast man blir så trött av spa, eller det är bara jag?

Vad gör du för att träna knoppen?
Läser böcker, lyssnar på poddar. Försöker lära mig något nytt varje dag, stort som smått. Lyssnar och tar in omvärlden. Spelar wordfeud, quizkampen och CrossBoss på kvällarna innan jag går och lägger mig. Ibland löser jag nonogram på nätet med.

Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre?
Gosa med mina katter gör alltid tillvaron bättre! Annars är en promenad eller en runda discgolf väldigt trevligt. Att pyssla i köket är också fin terapi!

Vad är vardagslyx för dig?
Att laga en riktigt god middag och gärna dela den med någon man tycker om. 🙂

Hur känns det i sinnet om våren?
Glatt och sprudlande!

One thought on “Fem en Fredag v.14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *