Körkort på g!

Ja äntligen kan man väl säga! Jag har haft körkort för lätt mc sen jag var 16. Dvs i 14 år nu. Att det inte blivit uppgraderat redan beror på en hel rad omständigheter men nu är det äntligen på gång på riktigt!

Igår var jag i Ystad på Tettes mc-skola och gick riskettan. Det är även där jag kommer ta resten av körkortet. Jag har en bit till Ystad men det var dom enda som verkade erbjuda en vettig helhetlösning för mig. Vecka 26 har jag 4 stycken dubbla körlektioner inbokade där under min semester.

I övrigt kommer det bli till att övningsköra privat med både föräldrar och min bror. Idag blev det en tur med pappa. Ganska precis 20 mil blev det på blandade landsvägar. Kändes faktiskt väldigt bra! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *