Nu kommer värmen

32 grader innan kl 11 i Skåne fick jag rapport om idag, har själv ingen termometer men känner ju att det är fruktansvärt varmt.

Visst är det trevligt med sommar. Ljumna kvällar och svalkande bad. Men tycker faktiskt det blir odräglig när det är såhär varmt. Växterna och djuren gillar det inte heller. Bladen slokar och katterna ligger schack matt utslagna på golvet.

Vi har börjat försöka ta oss ut lite mer, världen är en skrämmande plats men det går framåt och dom går allt mer själva. Givetvis är jag rädd om deras tassar. Är inte ute när det är som varmast och undviker varm asfalt, då får jag bära dom till svalare underlag.

Jag ligger utslagen på soffan för tillfället och lyssnar på poddar. Ledig fredag då jag har jobbat helg. Ska strax göra mig i ordning för att dra iväg på en liten studentfest. 🙂

Sen blir det antagligen umgänge med bästa kompis resten av helgen, alldeles lagom sätt att spendera ledig tid på helt enkelt. Vad ska ni hitta på i sommarvärmen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *