Risktvåan och havet

Då var äntligen risktvåan avklarad också! Den har varit ett stort orosmoment för mig så det har varit nervöst ett tag. Dels nya moment och dels har det varit moment som påminner om olyckan när jag tog körkort för lätt mc.

Men, det gick bra. Bra handledare och trevliga deltagare gjorde det enklare. Jag känner mig tryggare nu än innan. Det mesta gick som smort, vissa moment mer utmanande. Lärorikt och stundtals kunde jag till och med tycka det var roligt.

Jag hade lunch med mig då jag fått för mig att det skulle vara lite längre. Så nu när det var slut vid 11.30, istället för 14.30, passade det perfekt att köra ner till havet och förtära lunchen här. Tänkte det blir nog ett litet dopp för fötterna innan jag beger mig hemåt igen också. Har vare sig handduk eller badkläder med mig annars hade det blivit ett ordentligt dopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *