Vad gör dig glad?

Känner mig lite mörk i mina funderingar idag. Ensam på jobbet, gått runt med lurar i öronen och lyssnat på p1 pod-serie om mäns våld. Där har dom intervjuat 4 olika människor som nyttjat våld på olika sätt. Förstår inte att det är så lätt för vissa människor att ta till våld så enkelt och dessutom utan minsta lilla ånger. Som verkligen njuter av att utöva våld mot andra människor eller tycker att det på något sätt finns rimliga argument för att nyttja våld. Hemma fick vi inte ens peka “pistolfinger” mot levande varelser och det tycker jag är helt rimligt!

Jaja, får försöka fundera på mer positiva saker. Bjuder hem min bror på kanelbullar och middag ikväll istället. Får se vad vi hittar på i övrigt. En runda discgolf kanske, eller bara plinka på gitarren och glo på lite youtubeklipp. Brukar vara lika trevlig oavsett.

Mitt negativa lynne fick mig att fundera lite. Vad gör dig glad? Här kommer några saker som gör mig glad åtminstone!

  • Umgås med min familj
  • Mysa med katterna
  • Vara ute i naturen
  • Skörda från mina odlingar
  • Laga mat
  • Spontana utflykter
  • Drömma om framtiden
En utslagen och kelig Iris från igår kväll får avsluta detta lite gnälliga inlägg tycker jag! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *